Conținutul Coșului  |  Plătește   

Despre noi

Omnicom 2000 este primul si cel mai experimentat importator de produse din cristal de Bohemia. Povestea Omnicom 2000, inceputa acum 23 ani cu o mica colectie de cristal, a continuat si s-a dezvoltat cu contacte pe care le avem cu numeroase fabrici de cristal si portelan, astfel incat acum, datorita participarii la numeroase targuri de profil internationale, ne mandrim cu depozitul nostru in care numaram peste 3000 de repere.

 

 Noi, cei de la Omnicom 2000, credem in unicitatea lucrurilor de calitate, obiecte de lux care sa creeze un ambient placut si confortabil, de aceea, pe langa magazinele de profil din tara cu care colaboram, am creat magazinul online www.bohemia.ro, de unde pot fi achizitionate produsele renumitei marci de cristal, la cele mai convenabile preturi.

 

 Produsele aflate pe www.bohemia.ro sunt pe stoc si pot fi livrate in decurs de 24h oriunde in Romania.

 

Suntem siguri ca personalul pregatit, selectia impresionanta de cristal si serviciile excelente vor incanta pe oricine doreste sa achizitioneze un cadou special ! 

 

Ofertele noastre sunt promovate pe pagina de Facebook. Pentru a fi la curent cu toate noutatile, reducerile si cadourile, puteti deveni fanul nostru, dand like paginii Bohemia Crystal Bucuresti.

 

Depozitul nostru se afla in Bucuresti, Sos. Berceni, nr. 54, zona Aparatorii Patriei. Program: 09.00-17.00, de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale. Pentru orice fel de informatii va stam la dispozitie la:
Tel: 021 460 92 96
Tel: 0733 393 261
E-mail: info@bohemia.ro

Va rugam sunati inainte de a ne vizita. Produsele nu sunt expuse, si de aceea ne-ar ajuta sa stim ce doriti. Va rugam notati numerele de catalog ale produselor preferate sau numele acestora, pentru a economisi timp. Va asteptam cu drag si cu depozitul plin !

 

Continuă
Căutare rapidă
 
Folosește cuvinte cheie pentru a găsi produsele.
Căutare avansată
Fii fan Bohemia
Limbi
Romana English
Valute


Acest site foloseste cookie! Afla mai multe.