Transport GRATUIT pentru cumparaturi peste 150 lei in Bucuresti, si peste 250 lei in toata tara !
Conținutul Coșului  |  Plătește   

Arta noului cristal de Bohemia

Acest set de pahare - numit CALIFORNIA - este incredibil de vesel. Practic se poate simti si vedea frumusețea si unicitatea obiectelor Bohemia. Stralucirea fiecărui pahar este orbitoare și oferă o imagine perfectă asupra unui whisky,vin sau a unui cocteil colorat.

Un efect decorativ suplimentar este adaugat fiecărui membru al setului - un ton unic de culoare la baza paharului: galben, bleu, verde, mov, roșu-corai și bej.

 De ce această alegere? Atunci când o bautura este usor sorbita, baza colorata ofera buna-dispozitie, iar culoarea unica a fiecarui pahar face ca buna-dispozitia sa dureze – nu va veti confunda niciodata paharul cu al altcuiva !

 

Continuă

Paharele din cristal - alegerea perfecta pentru orice eveniment

Paharele de cristal au fost intotdeauna la mare cautare, inca din cele mai vechi timpuri, fiind un simbol al elegantei, rafinamentului si bunului gust, continuand sa fie astfel si in prezent. Caci, desi traim timpuri moderne, apetitul  pentru tot ce inseamna bunuri de lux nu s-a atenuat niciodata.
Atunci cand decizi sa cumperi un anumit model de pahar, dincolo de faptul ca iti place ca design, este important sa stabilesti foarte clar contextul in care doresti ca acesta sa fie utilizat. Astfel, ai de ales intre modelele traditionale, de ocazie sau cele dedicate evenimentelor cu caracter singular, cum ar fi o nunta sau un botez.

Continuă

Căutare rapidă
 
Folosește cuvinte cheie pentru a găsi produsele.
Căutare avansată
Fii fan Bohemia
Limbi
Romana English
Valute


Acest site foloseste cookie! Afla mai multe.