Livrare 24/48H
Conținutul Coșului  |  Plătește   

Modalități de livrare și taxe de transport

Produsele ajung la destinatie in cca. 24 de ore pentru comenzile plasate pana la ora 13, pentru comenzile plasate dupa ora 13  timpul de tranzit este de cca. 48 de ore. Aceasta procedura este valabila de luni pana joi, comenzile plasate sambata si duminica vor fi expediate luni si vor ajunge la destinatie marti.

Produsele comandate vor fi aduse la "Adresa de livrare" din formularul de comanda de catre firme de curierat. Transportul este oferit GRATUIT pentru cumparaturi de minim 150 lei la orice adresa din Bucuresti, cu firma Bookurier, si pentru cumparaturi de minim 500 lei la orice adresa de pe teritoriul Romaniei, cu curierul hotarat de noi pentru fiecare locatie in parte. Transport gratuit inseamna ca Dvs. nu achitati transportul, dar noi DA. De aceea va rugam sa acceptati sa alegem noi curierul potrivit care sa ajunga la Dvs. la timp. ( preferam Bookurier pentru Bucuresti si imprejurimi, si Fancourier pentru destinatiile din tara )

 

Pentru cumparaturi sub 150 lei, respectiv 500 lei, se va achita fata de pretul produselor valoarea transportului, care va fi comunicata cumparatorului la finalizarea comenzii.

Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului. Acestea vor fi ambalate individual in elemente de protectie ( folie cu bule, hartie ) in interiorul cutiilor proprii cu care au fost livrate din fabrica.

Va grabiti? Aveti nevoie urgenta de un produs? Sunati-ne la 0733.393.261 si vom cauta cea mai buna varianta sa va ajunga la timp produsul comandat.

Plata produselor
Pentru plata prin ordin de plata , comanda va fi livrata dupa confirmarea efectuarii platii.

Pentru plata cash:
In cazul in care optati pentru plata cash, la livrare, pretul produselor se va achita curierului, la momentul predarii marfurilor.

Receptia si returnarea produselor
In cazul produselor ce prezinta deficiente de fabricatie care au trecut de controlul calitatii, dar au ajuns in posesia dumneavoastra, inlocuirea se va face in ziua imediat urmatoare constatarii, pe cheltuiala noastra. Reclamatiile privind calitatea se vor lua in considerare daca aceste au fost facute in ziua primirii coletului de la curier, in caz contrar se va considera ca produsele nu prezinta deficiente calitative/cantitative.

 V-ati razgandit? Este in regula. Indiferent de motiv, va asiguram ca vom returna banii sau vom schimba produsul, in functie de ce varianta alegeti.

Daca doriti sa returnati produsele fara nici un cost de transport, va asteptam la depozitul nostru din Sos. Berceni nr. 54, Bucuresti.

Daca doriti sau sunteti nevoiti sa returnati obiectele prin curier rapid, va rugam sa luati legatura cu noi la telefon 0733.393.261 sau info@bohemia.ro. Daca produsele trebuie inlocuite din cauza ca nu sunt ceea ce va doriti, si doriti sa le inlocuiti cu altele, costul transportului de returnare va fi achitat de Dvs., dar va siguram ca vom gasi cea mai convenabila si ieftina metoda de transport.

In cazul renuntarii la produsele comandate, costurile de transport( catre dumneavoastra sau retur ) nu se returneaza.

Produsele returnate trebuie sa fie ambalate corespunzator pentru a nu se deteriora pe parcursul transportului, si sa aiba cutia intacta. Produsele incomplete, deteriorate ( care prezinta ciobituri, zgarieturi, socuri, pete, etc. ), fara ambalaje originale sau cu acestea deteriorate, nu pot fi returnate.


Va rugam sunati inainte de a ne vizita. Produsele nu sunt expuse, si de aceea ne-ar ajuta sa stim ce doriti. Va rugam notati numerele de catalog ale produselor preferate sau numele acestora, pentru a economisi timp. Va asteptam cu drag si cu depozitul plin !

Continuă
Căutare rapidă
 
Folosește cuvinte cheie pentru a găsi produsele.
Căutare avansată
Fii fan Bohemia
Limbi
Romana English
Valute


Acest site foloseste cookie! Afla mai multe.